Webshop » Alle producten » Disney Pixar Lightyear Truck

Disney Pixar Lightyear Truck

000.006.143 Disney Pixar Lightyear Truck

000.006.143 Disney Pixar Lightyear Truck000.006.143 Disney Pixar Lightyear Truck

€ 8,95

1-2 Werkdagen

Disney Pixar Lightyear Truck

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar huis te keren, moeten ze de strijd aangaan met vijandige planten, gigantische insecten en de grote vijand Zurg. Deze bedrijfstruck is geïnspireerd op de truck die Buzz en zijn team vervoert over het vijandige terrein van T'Kani Prime.

De wielen kunnen draaien en de portieren gaan open, dus de truck staat klaar om spannende scènes uit de film na te spelen. Kinderen kunnen ook nieuwe scènes bedenken of een indrukwekkende Lightyear tentoonstelling opzetten. Een afneembare lasersleuvengraver die tot ongeveer 18 cm kan worden uitgeschoven is bedoeld voor zwaar terreinwerk en er zijn twee bergruimten.

Het hele 4-koppige team van Buzz (figuren van ca. 13 cm) past in deze truck van bijna 27 cm, dus het avontuur tegemoet! Fans kunnen de spannende gevechten, de vlucht en de verkenningstochten naspelen en indrukwekkende Lightyear tentoonstellingen bedenken. Figuren per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren, afmetingen en versieringen zijn mogelijk.

Specificaties:

Grootte: 23x30cm
Leeftijd: 4+
Materiaal: Kunststof