Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Speedster

LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Speedster

000.002.340 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Speedster
000.002.340 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Speedster000.002.340 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Speedster000.002.340 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Speedster

€ 32,95

Beschikbaar

Aantal  
LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Speedster 

OMG! Wij zussen nodigen al onze fantastische B.B.'s uit voor het evenement van het seizoen. Het is licht, camera, mode als we het neon-tapijt raken in onze stoutste en helderste looks. Maak je klaar om te gloeien, want wanneer de zwarte lichten toeslaan, zullen we schandalige, gloeiende verrassingen onthullen. 
Unbox L.O.L. Verrassing! OMG. Lights doll - Speedster - met 15 verrassingen. Ze weet niet waarom een ​​B.B. zou vertragen wanneer ze konden versnellen, en ze heeft verbluffende functies, mooi haar en haar eigen fantastische stijl. Ze is de grote zus van favoriete favoriet L.O.L. Verrassing! karakter, Drag Racer, en ze komt met een totaal unieke unboxing-ervaring. Schuif het pakket uit elkaar voor een verrassende onthulling - het beeld van Speedster verandert van zwart en wit in kleur. 
Onthul Speedster, draag een felle race-outfit en toon stopschoenen. Pak haar fantastische kledingzak uit om een ​​andere mode te onthullen en open haar hoedendoos om haar accessoires te vinden. Laat haar poseren om haar te laten zien op haar meegeleverde poppenstandaard. Het pakket wordt een herbruikbare speelruimte voor Speedster om haar spullen te stutten. Inclusief een modepop, mode, schoenen, accessoires, hoedendoos, zwart licht, haarborstel, kledingtas, sticker, hanger, poppenstandaard en speelruimte voor herbruikbare pakketten. Verzamel alle 4 L.O.L. Verrassing! OMG. Lichten mode poppen.