Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Busy B.B.

LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Busy B.B.

000.002.336 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Busy B.B.
000.002.336 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Busy B.B.000.002.336 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Busy B.B.000.002.336 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Busy B.B.000.002.336 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Busy B.B.

€ 34,95

Beschikbaar

Aantal  
L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Busy B.B. 
 
OMG! Wij zussen verslaan de hele dag. We volgen woeste stijl zoals de Diva's die we zijn & we lopen op het ritme van onze eigen D. J., waardoor alles een ‘Lil meer schandalig wordt. We onderscheiden ons van de massa en schrijven onze eigen regels, want we zijn hier om de wereld te verrassen. 
 
O. M. G. Modepop - druk B. B. - met 20 verrassingen. Ze gaat helemaal over het D. I. Y-leven, en ze heeft verbluffende functies, mooi haar en haar eigen fantastische stijl. Ze is de grote zus van fanfavoriet L. O. L. Surprise! karakter, Can Do Baby, en ze komt met een totaal unieke unboxing-ervaring. Schuif het pakket uit elkaar om de poppenfoto, Bio en de eerste reeks verrassingen te onthullen. Haar kleding is klaar om uit fantastische kledingzakken te worden gehaald, haar schoenen hebben een eigen schoenendoos en haar hoedendoos bevat haar accessoires. Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen, waar het druk is hangt B. B. rond, klaar om zich in haar felle kleding aan te kleden. Laat haar een pose vormen om haar te laten zien op haar meegeleverde poppenstandaard.
 
Elke L. O. L. Surprise! O. M. G. Bevat een pop, kleding, schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, tas, een haarborstel, een poppenstandaard en een doos dat een herbruikbare speelset wordt. 
 
Verzamel alle 4 L. O. L. Surprise! O. M. G. Serie 2 Fashion dolls.