Webshop » Alle producten » Trudi knuffel Forest Angels Muis Archibald 33 cm

Trudi knuffel Forest Angels Muis Archibald 33 cm

000.003.508 Trudi knuffel Forest Angels Muis Archibald  33 cm

€ 32,95 € 14,95

Beschikbaar

Aantal  
Trudi knuffel Forest Angels Muis Archibald  33 cm

Deze zachte knuffel is heerlijk zacht. De Trudi Forest Angels pluche collectie zorgt niet alleen voor veel speelplezier, maar staat ook geweldig als accessoire in de kinderkamer!

De knuffel is wasbaar in de wasmachine

+/- 33 cm

0+

Trudi ontwerpt en produceert zachte knuffels met een mooie vacht en een goede uitstraling. Kinderen zullen het heerlijk vinden om met Trudi's knuffels te knuffelen. Daarnaast zullen de vrolijke knuffels jonge kinderen zeker aanspreken. Het merk staat niet voor niets bekend om hun hoogwaardige knuffels, de zachte materialen en hun mooie afwerking. Het merk komt uit Italië en maakt vele soorten pluche poppen en dieren.

Een product van Trudi is een tijdloos en tijdloos product, omdat het van generatie op generatie wordt doorgegeven en een emotionele band opbouwt, wat een bewijs is van de liefde die de tijd overleeft. Trudi richt zich op de wereld van kinderen, hun plezier, games en omgeving, waarbij kwaliteit, veiligheid, innovatie, design en sentimentele waarden in de loop van de tijd behouden blijven, die al meer dan 55 jaar essentiële kenmerken van haar collecties zijn.