Webshop » Alle producten » Rainbow High Cheer Doll Violet Willow

Rainbow High Cheer Doll Violet Willow

000.003.713 Rainbow High Cheer Doll Violet Willow
000.003.713 Rainbow High Cheer Doll Violet Willow000.003.713 Rainbow High Cheer Doll Violet Willow000.003.713 Rainbow High Cheer Doll Violet Willow000.003.713 Rainbow High Cheer Doll Violet Willow

€ 24,95

Beschikbaar

Aantal  
Rainbow High Cheer Doll Violet Willow

Kleur, stijl en looks met veel details. Wij zijn de meiden van Rainbow High! Verzamel een regenboog aan enthousiasme voor het schoolelftal met de gloednieuwe Rainbow High Cheer-modepoppen. Violet Willow heeft een cheerleader-make-over gekregen met een schitterende paarse cheerleader-outfit die perfect past bij haar glamoureuze divastijl. Ze heeft een prachtig gezichtje, lange wimpers en supermooi, borstelbaar haar in een paardenstaart. In haar haar zitten ook een cheerleaderstrik en haarspeldjes. Ze is volledig beweegbaar en poseerbaar. Haar armen en benen zijn buigbaar, zodat je haar in allerlei glamoureuze cheerleader-houdingen kunt zetten. Skyler heeft ook pompons bij zich, zodat ze in stijl voor Rainbow High kan juichen. Ook inclusief kam.

Verzamel alle 6 de Cheer-modepoppen: Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw en Violet Willow. Ook verkrijgbaar in de webshop.

Wordt geleverd in windowbox. 

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.