Webshop » Alle producten » Rainbow High Cheer Doll Ruby Anderson

Rainbow High Cheer Doll Ruby Anderson

000.003.710 Rainbow High Cheer Doll Ruby Anderson
000.003.710 Rainbow High Cheer Doll Ruby Anderson000.003.710 Rainbow High Cheer Doll Ruby Anderson000.003.710 Rainbow High Cheer Doll Ruby Anderson000.003.710 Rainbow High Cheer Doll Ruby Anderson

€ 24,95

Beschikbaar

Aantal  
Rainbow High Cheer Doll Ruby Anderson

Kleur, stijl en looks met veel details. Wij zijn de meiden van Rainbow High! Verzamel een regenboog aan enthousiasme voor het schoolelftal met de gloednieuwe Rainbow High Cheer-modepoppen. Ruby Anderson heeft een cheerleader-make-over gekregen en draagt nu een adembenemende, rode cheerleader-outfit die perfect past bij haar sportieve, relaxte stijl. Ze heeft een prachtig gezichtje, lange wimpers en supermooi, borstelbaar haar in een paardenstaart. In haar haar zitten ook een cheerleaderstrik en haarspeldjes. Ze is volledig beweegbaar en poseerbaar. Haar armen en benen zijn buigbaar, zodat je haar in allerlei glamoureuze cheerleader-houdingen kunt zetten. Ruby heeft ook pompons bij zich, zodat ze in stijl voor Rainbow High kan juichen. Ook inclusief kam. 

Verzamel alle 6 de Cheer-modepoppen: Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw en Violet Willow. 

Wordt geleverd in windowbox.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.