Webshop » Alle producten » Rainbow High Cheer Doll Poppy Rowan

Rainbow High Cheer Doll Poppy Rowan

000.003.711 Rainbow High Cheer Doll Poppy Rowan
000.003.711 Rainbow High Cheer Doll Poppy Rowan000.003.711 Rainbow High Cheer Doll Poppy Rowan000.003.711 Rainbow High Cheer Doll Poppy Rowan000.003.711 Rainbow High Cheer Doll Poppy Rowan

€ 24,95

Beschikbaar

Aantal  
Rainbow High Cheer Doll Poppy Rowan

Kleur, stijl en looks met veel details. Wij zijn de meiden van Rainbow High! Verzamel een regenboog aan enthousiasme voor het schoolelftal met de gloednieuwe Rainbow High Cheer-modepoppen. Poppy Rowan heeft een cheerleader-make-over gekregen met een schitterende oranje cheerleader-outfit die perfect past bij haar dope stijl. Ze heeft een prachtig gezichtje, lange wimpers en supermooi, borstelbaar haar in een paardenstaart. In haar haar zitten ook een cheerleaderstrik en haarspeldjes. ze is volledig beweegbaar en poseerbaar. Haar armen en benen zijn buigbaar, zodat je haar in allerlei glamoureuze cheerleader-houdingen kunt zetten. Poppy heeft ook pompons bij zich, zodat ze in stijl voor Rainbow High kan juichen. Ook inclusief kam.

Verzamel alle 6 de Cheer-modepoppen: Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw en Violet Willow. Ook verkrijgbaar in de webshop.

Wordt geleverd in windowbox. 

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.