Webshop » Alle producten » LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Royal Bee

LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Royal Bee

000.000.164 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Royal Bee
000.000.164 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Royal Bee000.000.164 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Royal Bee000.000.164 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Royal Bee000.000.164 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Royal Bee

€ 42,95

Uitverkocht

L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Doll Royal Bee 

OMG! Wij zussen verslaan de hele dag. We volgen woeste stijl zoals de diva's die we R & we marcheren op het ritme van onze eigen D.J., waardoor alles een beetje meer schandalig wordt. We onderscheiden ons van de rest en schrijven onze eigen regels, want we zijn hier om de wereld te verrassen. 
 
Unbox L.O.L. Verrassing! OMG. modepop - Royal Bee - met 20 verrassingen. Ze is fel, modieus, fantastisch en ze heeft verbluffende functies, mooi haar en haar eigen royale stijl. Ze is de grote zus van een favoriet bij fans L.O.L. Verrassing! karakter, en ze komt met een totaal unieke unboxing-ervaring. Schuif het pakket uit elkaar om de afbeelding van de pop, bio en de eerste reeks verrassingen te onthullen. Haar mode wordt verpakt in fantastische kledingzakken, haar schoenen hebben een eigen schoenendoos en haar hoedendoos bevat haar accessoires. Blijf trekken om de kleedkamer te onthullen, waar Royal Bee rondhangt, klaar om zich in haar felle mode aan te kleden. Mix & match haar modestukken om verschillende looks te creëren. Laat haar dan poseren en pronken met haar meegeleverde poppenstandaard. De kleedkamer wordt zelfs een herbruikbare speelset voor je modepop. Elke L.O.L. Verrassing! OMG. omvat een modepop, mix & match-modes, schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, tas, een borstel, een poppenstandaard en een pakket dat een herbruikbaar speelset wordt. 
 
Verzamel alle 4 L.O.L. Verrassing! OMG. mode poppen.