Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise OMG series 3: Roller Chick

LOL L.O.L. Surprise OMG series 3: Roller Chick

000.003.182 LOL L.O.L. Surprise OMG series 3: Roller Chick
000.003.182 LOL L.O.L. Surprise OMG series 3: Roller Chick000.003.182 LOL L.O.L. Surprise OMG series 3: Roller Chick000.003.182 LOL L.O.L. Surprise OMG series 3: Roller Chick000.003.182 LOL L.O.L. Surprise OMG series 3: Roller Chick

€ 34,95

Beschikbaar

Aantal  
LOL L.O.L. Surprise OMG series 3: Roller Chick
  
OMG! Wij zusters doden de hele dag. We houden van felle stijl zoals de diva's die we R & we marcheren op het ritme van onze eigen D.J., waardoor alles een beetje schandaliger wordt. We onderscheiden ons van de massa en schrijven onze eigen regels, want we zijn hier om de wereld te verrassen.

Unbox L.O.L. Verrassing! OMG. modepop - Roller Chick - met 20 verrassingen. Ze graaft goede vibes en snelle sk8es, en ze heeft verbluffende eigenschappen, mooi gestileerd haar en haar eigen retro fab-stijl. Ze is de grote zus van favoriete L.O.L. Verrassing! karakter, Roller Sk8er, en ze komt met een totaal unieke unboxing-ervaring. Schuif het pakket uit elkaar om poppenfoto, bio en de eerste reeks verrassingen te onthullen. Haar mode staat klaar om uit de fantastische kledingtassen te worden gehaald, haar schoenen hebben hun eigen schoenendoos en haar hoedendoos bevat haar accessoires. Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen, waar Roller Chick rondhangt, klaar om zich aan te kleden in haar felle mode. Laat haar een pose aannemen om haar te laten zien op haar meegeleverde poppenstandaard. De kleedkamer wordt zelfs een herbruikbare speelset voor Roller Chick om haar spullen te bekijken. Elke L.O.L. Verrassing! OMG. bevat een modepop, felle mode, schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, tas, een haarborstel, een poppenstandaard en een verpakking die een herbruikbare speelset wordt. Verzamel alle 4 L.O.L. Verrassing! OMG. Serie 3 modepoppen. Vind het kleine zusje van Roller Chick, Roller Sk8er, in de L.O.L. Verrassing! Meubel Roller Rink pack. Verzamel het hele gezin.