Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Dazzle

LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Dazzle

000.002.341 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Dazzle
000.002.341 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Dazzle000.002.341 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Dazzle000.002.341 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Dazzle

€ 32,95

Beschikbaar

Aantal  
LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Dazzle 

OMG! Wij zussen nodigen al onze fantastische B.B.'s uit voor het evenement van het seizoen. Het is licht, camera, mode als we het neon-tapijt raken in onze stoutste en helderste looks. Maak je klaar om te gloeien, want wanneer de zwarte lichten toeslaan, zullen we schandalige, gloeiende verrassingen onthullen. 
Unbox L.O.L. Verrassing! OMG. Lights fashion doll - Dazzle - met 15 verrassingen. Ze weet dat echte stijl van binnenuit komt, maar het kan geen kwaad om glitter toe te voegen. Ze heeft prachtige functies, mooi haar en haar eigen fantastische stijl. Ze is de grote zus van favoriet L.O.L. Verrassing! karakter, Glitter Queen, en ze komt met een totaal unieke unboxing-ervaring. Schuif het pakket uit elkaar voor een verrassende onthulling - het beeld van Dazzle verandert van zwart en wit in kleur. 
Onthul Dazzle, gekleed in een glamoureuze outfit en showstopping schoenen. Pak haar fantastische kledingzak uit om een ​​andere mode te onthullen en open haar hoedendoos om haar accessoires te vinden. Laat haar poseren om haar te laten zien op haar meegeleverde poppenstandaard. Het pakket wordt een herbruikbare speelruimte voor Dazzle om haar spullen te stutten.