Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Miss Independant

LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Miss Independant

000.002.338 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Miss Independant
000.002.338 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Miss Independant000.002.338 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Miss Independant000.002.338 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Miss Independant000.002.338 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Miss Independant

€ 34,95

Uitverkocht

L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Miss Independant  
 
OMG! Wij zussen verslaan de hele dag. We volgen woeste stijl zoals de Diva's die we zijn & we lopen op het ritme van onze eigen D. J., waardoor alles een ‘Lil meer schandalig wordt. We onderscheiden ons van de massa en schrijven onze eigen regels, want we zijn hier om de wereld te verrassen. 
 
Unbox L. O. L. Surprise! O. M. G. Modepop - Miss Independant - met 20 verrassingen. Ze is helemaal om zelfvertrouwen en felheid voor iedereen, en ze heeft verbluffende functies, mooi haar en haar eigen fantastische stijl. Ze is de grote zus van fanfavoriet L. O. L. Surprise! karakter, Independant Queen, en ze komt met een totaal unieke unboxing-ervaring. Schuif het pakket uit elkaar om de poppenfoto, Bio en de eerste reeks verrassingen te onthullen. Haar kleding is klaar om uit fantastische kledingzakken te worden gehaald, haar schoenen hebben een eigen schoenendoos en haar hoedendoos bevat haar accessoires. Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen, waar miss Independant rondhangt, klaar om zich in haar felle kleding aan te kleden. Laat haar een pose vormen om haar te laten zien op haar meegeleverde poppenstandaard.
 
Elke L. O. L. Surprise! O. M. G. Bevat een pop, kleding, schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, tas, een haarborstel, een poppenstandaard en een doos dat een herbruikbare speelset wordt. 
 
Verzamel alle 4 L. O. L. Surprise! O. M. G. Serie 2 Fashion dolls.