Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise! Fashion show on-the-go

LOL L.O.L. Surprise! Fashion show on-the-go

000.000.839 LOL L.O.L. Surprise! Fashion show on-the-go
000.000.839 LOL L.O.L. Surprise! Fashion show on-the-go000.000.839 LOL L.O.L. Surprise! Fashion show on-the-go000.000.839 LOL L.O.L. Surprise! Fashion show on-the-go

€ 29,95

Beschikbaar

Aantal  
L.O.L. Surprise! Fashion show on-the-go 

In een wereld waar baby's alles runnen, rebelleren de kleine rockers tegen dutjes en worden de huisdieren van de leraar klassenpresidenten met "gratis pizza-vrijdagen!" In deze wereld is al het werk spel en niets is saai want het is allemaal een Lil 'verrassend en schandalig! 
LOL. Surprise! Modeshow onderweg is een 4-in-1 speelset en draagtas. Speel met L.O.L. Surprise! poppen op de mode runway speelset, 18+ poppen en huisdieren weergeven, poppen en accessoires opbergen en meenemen om L.O.L. Surprise! onderweg. Elke case bevat een favoriete favoriete pop van een verrassingsfan. Gebruik opberglades om mode en accessoires op te bergen, klap de standaard aan de achterkant om de behuizing te stallen voor weergave of gebruik de gaten in de behuizing om aan de muur te bevestigen. Sluit meerdere cases aan voor nog meer mogelijkheden. Cases sluiten zij aan zij om een ​​breder scherm en speelruimte te creëren. Ze worden ook rug aan rug verbonden om een ​​grotere draagtas te creëren. 2 stijlen om te verzamelen.

Popjes niet inbegrepen