Webshop » Alle producten » LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Swag LOL

LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Swag LOL

000.000.163 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Swag LOL
000.000.163 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Swag LOL000.000.163 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Swag LOL000.000.163 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Swag LOL000.000.163 LOL Surprise! O.M.G. Fashion Doll Swag LOL

€ 42,95

Uitverkocht

L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Doll Swag  

OMG! Wij zussen verslaan de hele dag. We volgen woeste stijl zoals de diva's die we R & we marcheren op het ritme van onze eigen D.J., waardoor alles een beetje meer schandalig wordt. We onderscheiden ons van de rest en schrijven onze eigen regels, want we zijn hier om de wereld te verrassen. 
 
Unbox L.O.L. Verrassing! OMG. modepop - Swag - met 20 verrassingen. Ze is de slechtste M.C. op het blok, en ze heeft verbluffende functies, mooi haar en haar eigen fantastische stijl. Ze is de grote zus van een favoriet bij fans L.O.L. Verrassing! karakter, en ze komt met een totaal unieke unboxing-ervaring. Schuif het pakket uit elkaar om de afbeelding van de pop, bio en de eerste reeks verrassingen te onthullen. Haar mode wordt verpakt in fantastische kledingzakken, haar schoenen hebben een eigen schoenendoos en haar hoedendoos bevat haar accessoires. Blijf trekken om de kleedkamer te onthullen, waar Swag rondhangt, klaar om zich aan te kleden in haar felle modes. Mix & match haar modestukken om verschillende looks te creëren. Laat haar dan poseren en haar pronken op haar poppenstandaard. De kleedkamer wordt zelfs een herbruikbare speelset voor je modepop. Elke L.O.L. Verrassing! OMG. omvat een modepop, mix & match-modes, schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, tas, een borstel, een poppenstandaard en een pakket dat een herbruikbaar speelset wordt. 
 
Verzamel alle 4 L.O.L. Verrassing! OMG. modepoppen (elk afzonderlijk verkocht)