Webshop » Alle producten » L.O.L. LOL Surprise! OMG Fashion Doll Candylicious

L.O.L. LOL Surprise! OMG Fashion Doll Candylicious

000.002.335 L.O.L. LOL Surprise! OMG Fashion Doll Candylicious
000.002.335 L.O.L. LOL Surprise! OMG Fashion Doll Candylicious000.002.335 L.O.L. LOL Surprise! OMG Fashion Doll Candylicious000.002.335 L.O.L. LOL Surprise! OMG Fashion Doll Candylicious000.002.335 L.O.L. LOL Surprise! OMG Fashion Doll Candylicious

€ 32,95

Beschikbaar

Aantal  
L.O.L. Surprise! OMG Fashion Doll Candylicious 
 
OMG! Wij zussen verslaan de hele dag. We volgen woeste stijl zoals de Diva's die we zijn & we lopen op het ritme van onze eigen D. J., waardoor alles een ‘Lil meer schandalig wordt. We onderscheiden ons van de massa en schrijven onze eigen regels, want we zijn hier om de wereld te verrassen. 
 
Unbox L. O. L. Surprise! O. M. G. Fashion Doll - Delicious - met 20 verrassingen. Ze vindt dat pastels beter zijn dan helder en zoet is beter dan zout. Ze heeft verbluffende functies, mooi haar en haar eigen heerlijk fantastische stijl. Ze is de grote zus van favoriet L. O. L. Surprise! karakter, bon Bon, en ze komt met een totaal unieke unboxing-ervaring. Schuif het pakket uit elkaar om de poppenfoto, Bio en de eerste reeks verrassingen te onthullen. Haar mode is klaar om uit fantastische kledingzakken te worden gehaald, haar schoenen hebben een eigen schoenendoos en haar hoedendoos bevat haar accessoires. Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen, waar Candylicious rondhangt, klaar om zich aan te kleden in haar felle modes. Laat haar een pose vormen om haar te laten zien op haar meegeleverde poppenstandaard. De kleedkamer wordt zelfs een herbruikbare speelset  om haar spullen te bergen. 
 
Elke L. O. L. Surprise! O. M. G. Bevat een pop, kleding, schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, tas, een haarborstel, een poppenstandaard en een doos dat een herbruikbare speelset wordt. 
 
Verzamel alle 4 L. O. L. Surprise! O. M. G. Serie 2 Fashion dolls.