Webshop » Alle producten » Li'l Woodzeez Honeysuckle Airway

Li'l Woodzeez Honeysuckle Airway

000.001.766 Li'l Woodzeez Honeysuckle Airway
000.001.766 Li'l Woodzeez Honeysuckle Airway000.001.766 Li'l Woodzeez Honeysuckle Airway000.001.766 Li'l Woodzeez Honeysuckle Airway000.001.766 Li'l Woodzeez Honeysuckle Airway

€ 57,95

Tijdelijk niet leverbaar

Aantal  
Li'l Woodzeez Honeysuckle Airway 
 
Pak je paspoort en klim aan boord, je vlucht is hier! 
  
Een stem van boven vertelt je om je veiligheidsgordel vast te maken en je voor te bereiden op de reis van je leven. Een motor begint te brommen, en je begint voorwaarts te kruipen, dan snel te versnellen en ten slotte in de lucht te springen. Ben je op een vogel aan het rijden? Pak je Honeysuckle-paspoort en pak je koffers - je vliegt in Li'l Woodzeez-stijl op de Honeysuckle Airway! De Honeysuckle Airway is de nummer één reismethode van Honeysuckle Hollow voor alle speelgoed van Li'l Woodzeez-critters; ga snel en comfortabel op weg met vier knusse stoelen en alle kussens en dekens die je ooit zou kunnen gebruiken voor een lange vlucht. 
 
Yup, Honeysuckle Airway heeft alles dat u maar wilt, of nodig hebt, om comfortabel te vliegen: met kussens als donzige wolken en zonovergoten dekens voelt u zich alsof u door de perfecte droom vliegt. 
   
Vlieg in stijl met de Honeysuckle Airway! 
Honeysuckle Airway is de favoriete vlucht voor alle inwoners van Honeysuckle Hollow! Of je nu in een flits de rivier oversteekt, of om een ​​broodnodige pauze te nemen van de Li'l Woodzeez Honeysuckle Sweets & Treats Food Truck en het strand op te gaan, dit vliegtuig heeft het allemaal. Echt, alles! Maak je geen zorgen over het inpakken van iets te drinken - dit vliegtuig heeft je bedekt met lekker sap, gloeiend hete koffie of verfrissende flessen water. Wil je papa bezig houden? Geef hem een ​​van de kranten van Honeysuckle Airway, inbegrepen in uw vlucht! En met het meegeleverde pilotenkostuum kan elk Li'l Woodzeez-critter lid zijn van de Honeysuckle-cockpitbemanning. 
 
Honeysuckle Airway: waar groot, gezellig comfort voldoet aan het schattige, kleine detail waar Honeysuckle Hollow om bekend staat. De enige vangst? Het vliegtuig zal uiteindelijk moeten landen! 
Honeysuckle Airway heeft alles wat je nodig hebt om je volgende vakantie met je familie uit het Li'l Woodzeez-gezin tot een grote hit te maken. Nog één ding: vergeet niet de Hollow te bekijken terwijl je overvliegt met je vrienden en familie. Veel plezier met de Honeysuckle Airway! 
 
Leeftijd 3+ 
 
inbegrepen: 
1 vliegtuig 
2 flessen sinaasappelsap 
2 flessen water 
2 koffiepotten 
1 trolley 
4 voedselbakken 
4 kopjes 
4 vorken 
2 kranten 
4 koffers 
4 kussens 
4 dekens en 1 uniform. 
(Tekens worden apart verkocht)