Webshop » Alle producten » Barbie Collector Mythical Muse 2nd in series GOLD LABEL Mermaid Enchantress

Barbie Collector Mythical Muse 2nd in series GOLD LABEL Mermaid Enchantress

000.001.071 Barbie Collector Mythical Muse 2nd in series GOLD LABEL Mermaid Enchantress
000.001.071 Barbie Collector Mythical Muse 2nd in series GOLD LABEL Mermaid Enchantress000.001.071 Barbie Collector Mythical Muse 2nd in series GOLD LABEL Mermaid Enchantress000.001.071 Barbie Collector Mythical Muse 2nd in series GOLD LABEL Mermaid Enchantress000.001.071 Barbie Collector Mythical Muse 2nd in series GOLD LABEL Mermaid Enchantress

€ 139,99 € 94,95

Uitverkocht

Barbie Collector Mythical Muse 2nd in series GOLD LABEL Mermaid Enchantress 
 
Inspiratie is zo adembenemend en mysterieus als de zee zelf. Om die vluchtige uitbarsting van inzicht en vreugde vast te leggen, dook Barbie Signature diep en dook op met een prachtige nieuwe creatie: Mermaid Enchantress Barbie Doll! 
 
Vorig jaar lanceerde Barbie Signature de betoverende Mythical Muse-poppenreeks met een fantastisch ontwerp van Bill Greening: Unicorn Goddess Barbie Doll. Die inleidende pop was een moeilijke act om te volgen, maar ontwerper Amy Lee ging de uitdaging aan. Het resultaat? Een waardige metgezel die de fantasie nog verder neemt dan voorheen! 
 
Pailletten in zachte koralen en zeeschuimtinten roepen het idee op van vissenschubben omdat ze de zeemeerminstaart van Barbie bedekken, wat wordt gerealiseerd als een delicate geplooide organza-vin. Dit creëert een glinsterend effect vanuit elke hoek - als je haar uit de doos haalt, is dat wel! En je hebt absoluut de meegeleverde poppenstandaard nodig om haar goed weer te geven. 
 
Haar iriserende ensemble beschikt ook over een sprankelend, veelkleurig lijfje en haar accessoires, geïnspireerd op de schatten van de oceaan, omvatten een zendspoel met koraalaccent, peplum en oorbellen. Misschien wel het meest opvallende van alles, is haar vloeiende parelmoerkleurige haar gekust met hints van pastelroze en blauwe highlights, en geweven in een delicate vlecht.

 #FXD51