Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll Bon Bon

LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll Bon Bon

000.003.803 LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll Bon Bon
000.003.803 LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll Bon Bon000.003.803 LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll Bon Bon000.003.803 LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll Bon Bon

€ 42,95

1-2 Werkdagen

LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll Bon Bon

Welcome 2, het ultieme Big B.B.-kanaal! Ze is terug van winkelen en kan niet wachten om te delen wat ze heeft! Doe met haar mee terwijl ze al haar mode-vondsten uitpakt en nieuwe looks creëert!
Introductie van LOL Surprise Big B.B. (Big Baby), een GROTE versie van een favoriet personage van een fan met echte mode en schattige accessoires om uit te pakken. Bon Bon komt nu in een GROTE maat (30cm lang), en ze is volledig beweegbaar. Haar pakket wordt een speelset voor een station voor het uitpakken. Zet haar meegeleverde tafel, stoel en achtergrond op om de perfecte setting te creëren om uit te pakken. Help haar dan om al haar mode-vondsten uit te pakken, inclusief een jas, rok, schoenen, rugzak en meer uit schattige pakjes. Ze heeft zelfs lieve oorbellen die je kunt dragen en delen. Zet ze op haar, of voeg de meegeleverde opzetstukken toe, zodat je ze ook kunt dragen!