Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll D.J.

LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll D.J.

000.003.802 LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll D.J.
000.003.802 LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll D.J.000.003.802 LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll D.J.000.003.802 LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll D.J.

€ 44,95 € 29,95

1-2 Werkdagen

LOL L.O.L. Surprise! Big B.B. doll D.J.
Welcome 2, het ultieme Big B.B.-kanaal! Ze is terug van winkelen en kan niet wachten om te delen wat ze heeft! Doe met haar mee terwijl ze al haar mode-vondsten uitpakt en nieuwe looks creëert!
Introductie van LOL Surprise Big B.B. (Big Baby), een GROTE versie van een favoriet personage van een fan met echte mode en schattige accessoires om uit te pakken. D.J. komt nu in een GROOT formaat (30 cm lang), en ze is volledig beweegbaar. Haar pakket wordt een speelset voor een station voor het uitpakken. Zet haar meegeleverde tafel, stoel en achtergrond op om de perfecte setting te creëren om uit te pakken. Help haar dan om al haar mode-vondsten uit te pakken, inclusief een jas, rok, schoenen, rugzak en meer uit schattige pakjes. Ze heeft zelfs lieve oorbellen die je kunt dragen en delen. Zet ze op haar, of voeg de meegeleverde opzetstukken toe, zodat je ze ook kunt dragen!