Webshop » Alle producten » Rainbow High Cheer Doll Skyler Bradshaw

Rainbow High Cheer Doll Skyler Bradshaw

000.003.709 Rainbow High Cheer Doll Skyler Bradshaw
000.003.709 Rainbow High Cheer Doll Skyler Bradshaw000.003.709 Rainbow High Cheer Doll Skyler Bradshaw000.003.709 Rainbow High Cheer Doll Skyler Bradshaw000.003.709 Rainbow High Cheer Doll Skyler Bradshaw

€ 24,95

Beschikbaar

Aantal  
Rainbow High Cheer Doll Skyler Bradshaw

Kleur, stijl en looks met veel details. Wij zijn de meiden van Rainbow High! Verzamel een regenboog aan enthousiasme voor het schoolelftal met de gloednieuwe Rainbow High Cheer-modepoppen. Skyler Bradshaw heeft een cheerleader-make-over gekregen met een fantastische blauwe cheerleader-outfit die perfect past bij haar lieve stijl. Ze heeft een prachtig gezichtje, lange wimpers en supermooi, borstelbaar haar in een paardenstaart. In haar haar zitten ook een cheerleaderstrik en haarspeldjes. Ze is volledig beweegbaar en poseerbaar. Haar armen en benen zijn buigbaar, zodat je haar in allerlei glamoureuze cheerleader-houdingen kunt zetten. Skyler heeft ook pompons bij zich, zodat ze in stijl voor Rainbow High kan juichen. Ook inclusief kam. 

Verzamel alle 6 de Cheer-modepoppen: Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw en Violet Willow. Ook verkrijgbaar in de webshop.

Wordt geleverd in windowbox. 

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.