Webshop » Alle producten » Barbie Signature Wicked Glinda Collector

Barbie Signature Wicked Glinda Collector

000.003.480 Barbie Signature Wicked Glinda Collector
000.003.480 Barbie Signature Wicked Glinda Collector000.003.480 Barbie Signature Wicked Glinda Collector000.003.480 Barbie Signature Wicked Glinda Collector000.003.480 Barbie Signature Wicked Glinda Collector

€ 69,95 € 44,95

Beschikbaar

Aantal  
Barbie Signature Wicked Glinda Collector

Een verrassend verhaal onthult een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee jonge vrouwen in het land van Oz. WICKED vertelt het onvertelde verhaal van de Wicked Witch of the West en Glinda the Good, lang voordat Dorothy binnenkomt. Glinda is mooi, ambitieus en erg populair. De Wicked Glinda Barbie-pop draagt haar kenmerkende Bubble Dress met schulprand met glinsterende blauwe glitter en wordt geleverd met lichtblauwe hakken. Een tiara wordt bovenop haar blonde krullen geplaatst, geaccentueerd met een ketting en haar scepteraccessoire. Deze pop vangt alle opwinding van WICKED en is een aandenken waar fans dol op zullen zijn! Inclusief volledig verstelbare Wicked Glinda Barbie-pop, tiara, ketting, scepter, poppenstandaard voor weergave en certificaat van echtheid.

!!!! Doos licht beschadigd: het karton aan de achterkant heeft wat vervorming, en er zit een krasje aan de binnenkant op het plastic !!!!

# FJH61