Webshop » Alle producten » Rainbow Colors reuze piano dansmat 1,8m

Rainbow Colors reuze piano dansmat 1,8m

000.003.405 Rainbow Colors reuze piano dansmat 1,8m
000.003.405 Rainbow Colors reuze piano dansmat 1,8m000.003.405 Rainbow Colors reuze piano dansmat 1,8m

€ 59,95 € 29,95

Uitverkocht

Rainbow Colors reuze piano dansmat 1,8m

De gigantische piano dansmat van Rainbow Colors is absoluut uniek. Ontworpen en geprogrammeerd door muzikanten om de kracht van spel, dans, ritmisch geheugen en interactie met meerdere gebruikers aan te moedigen, zal deze gigantische mat garant staan ​​voor urenlang plezier, beweging en vermaak voor het hele gezin. Muziek maken terwijl u geniet van melodieën, kleuren, nummers en ritme is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met onze kennismaking met muzikaal spelen, voel je een enorm gevoel van prestatie, want je bent in staat om onmiddellijk hedendaagse nummers zoals Happy Birthday en Jingle Bells direct uit de doos op te nemen met alleen de hulp van de ingebouwde demomelodieën en 10 easy-play op kleur of nummer songkaarten (inbegrepen). Je potentieel om vooruit te komen is grenzeloos, want dit is de enige pianodansmat die is afgestemd op concerthoogte en kleurgecodeerd naar het universele boom-whacker-systeem, waardoor het gemakkelijk is om te communiceren en mee te spelen met andere muziekinstrumenten, je kunt het meenemen naar muzieklessen, school en start zelfs je eigen band!
Rainbow Colors is ontworpen om de gemakkelijkst mogelijke benadering van het afspelen van muziek te presenteren. Het hele gezin kan binnen enkele seconden liedjes spelen door kleurgecodeerde kaarten te gebruiken. Neem op en luister naar uw deuntjes of speel mee met ingebouwde melodieën en selecteer 8 verschillende instrumentgeluiden. 10 demotracks en 10 eenvoudig af te spelen songkaarten in kleur of nummer (inbegrepen). Het is gemakkelijk schoon te vegen en op te vouwen aan het einde van de speeltijd. Geweldig voor elk feestje of speelpartijtje.

Omvat:
Super gigantische 1,8 meter piano dansmat met
24 aanraakgevoelige kleurgecodeerde, genummerde toetsen
Leer binnen enkele minuten 10 klassieke nummers spelen met onze eenvoudig te spelen op kleur of nummer songkaarten (inbegrepen)
8 instrumentgeluiden, waaronder piano, trompet en gitaar
Ingang voor smartphone of tablet
Microfooningang
Binnen en buiten dansen en spelen
Spannend muzikaal plezier en beweging voor het hele gezin vanaf 3 jaar
Neem uw eigen persoonlijke melodieën op en speel ze af
Volledig gepatenteerd duurzaam schoonveegontwerp

Vereist 3 x AA-batterijen, niet inbegrepen.