Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Closet On-The-Go trolley

LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Closet On-The-Go trolley

000.003.280 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Closet On-The-Go trolley
000.003.280 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Closet On-The-Go trolley000.003.280 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Closet On-The-Go trolley000.003.280 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Closet On-The-Go trolley000.003.280 LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Closet On-The-Go trolley

€ 49,95 € 39,95

3-6 Werkdagen

LOL L.O.L. Surprise! OMG Fashion Closet On-The-Go trolley

OMG! Wij zusters doden de hele dag. We hebben een felle stijl zoals de diva's die we R & we marcheren op het ritme van onze eigen D.J., waardoor alles een beetje schandaliger wordt. We onderscheiden ons van de massa en schrijven onze eigen regels, want we zijn hier om de wereld te verrassen.
Deze felle zussen zijn klaar om te rollen! Neem je L.O.L. Verrassing! OMG. modepoppen en hun mode overal mee naartoe nemen met de L.O.L. Verrassing! OMG. Modekast voor onderweg. Bewaar 4 L.O.L. Verrassing! OMG. modepoppen in compartimenten die speciaal zijn gemaakt om te passen bij je favoriete B.B.s. Het stijlvolle ontwerp van de rollende koffer is zo modieus en heeft een handvat dat uitschuift en wielen die echt rollen voor gemakkelijk transport. Inclusief 2 omkeerbare achtergronden voor 4 glamoureuze achtergronden voor felle fotoshoots. Klap het kledingrek naar beneden om mode op te bergen en gebruik de opberglades voor al je modepoppenaccessoires. Bevat ook exclusieve accessoires - 1 fantastische tas die past bij de stijl van de kast, 1 blauw getinte zonnebril en 6 kleerhangers.