Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise! OMG Remix Lonestar

LOL L.O.L. Surprise! OMG Remix Lonestar

000.003.273 LOL L.O.L. Surprise! OMG Remix Lonestar
000.003.273 LOL L.O.L. Surprise! OMG Remix Lonestar000.003.273 LOL L.O.L. Surprise! OMG Remix Lonestar000.003.273 LOL L.O.L. Surprise! OMG Remix Lonestar000.003.273 LOL L.O.L. Surprise! OMG Remix Lonestar

€ 42,95 € 39,95

Beschikbaar

Aantal  
LOL L.O.L. Surprise! OMG Remix Lonestar

OMG. wij zussen staan ​​klaar om het podium te betreden, maar alles op onze So Extra Tour is geremixed - van onze muziek tot onze mode. We roepen alle B.B.'s op om zich bij onze crew aan te sluiten, en samen zullen we een concert geven dat het huis naar beneden zal halen. We nemen onze frisse sound, waanzinnige mode en showstopping moves en doen waar we goed in zijn: die felle muziek spelen en deze vibe remixen.
Pak L.O.L. uit Verrassing! OMG. Remix-modepop - Lonestar - met 25 verrassingen. Lonestar is gewoon een country-gozer, van haar cowgirl-hoed tot haar sporen, en ze heeft verbluffende eigenschappen, mooi, gestileerd haar en haar eigen cowgirl-stijl. Ze is de grote zus van de favoriete L.O.L. Verrassing! karakter, Line Dancer, en ze is klaar voor het ultieme concert - de So Extra Tour. Maar ze heeft jouw hulp nodig, want alles is geremixed! Pak de plaat op ware grootte uit en speel hem af op de verpakking van haar platenspeler. Het speelt echt Lonestars country-stuk van een verrassingsnummer. Maak haar dan klaar voor de show. Lonestar bevat 2 complete fashion looks - maar haar 2e outfit is geremixed! Verzamel haar BFF, Honeylicious, om haar look net op tijd af te maken om het podium te betreden! Ze bevat ook muziekaccessoires, dus ze is klaar voor het concert. Laat haar een pose aannemen om haar te laten zien op haar meegeleverde poppenstandaard. Ze voegt ook haar tijdschrift toe met de tekst van haar stuk van het lied. Verzamel alle songtekstbladen van de hele L.O.L. Verrassing! Remixlijn om het hele nummer te onthullen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te maken. Elke L.O.L. Verrassing! OMG. Remix bevat een modepop, 2 modieuze looks, 1 paar schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, een haarborstel, een poppenstandaard, een grote plaat, een songtekstmagazine en een pakket dat echt muziek speelt. Verzamel alle 4 L.O.L. Verrassing! OMG. Remix modepoppen. Verzamel de hele L.O.L. Verrassing! Remixlijn om alle songteksten te verzamelen en het verrassingslied te voltooien.