Webshop » Alle producten » Zapf Creation Baby Born Surprise Bad verrassing.

Zapf Creation Baby Born Surprise Bad verrassing.

000.002.393 Zapf Creation Baby Born Surprise Bad verrassing.
000.002.393 Zapf Creation Baby Born Surprise Bad verrassing.000.002.393 Zapf Creation Baby Born Surprise Bad verrassing.000.002.393 Zapf Creation Baby Born Surprise Bad verrassing.000.002.393 Zapf Creation Baby Born Surprise Bad verrassing.

€ 49,95

Uitverkocht

Zapf Creation Baby Born Surprise Bad verrassing.

De ooievaar vertoeft graag aan het zwembad. De baby die hij heeft meegenomen is 28 cm lang en ligt in een doorzichtige, zachtroze badkuip. De turkooizen verschoningsmat functioneert ook als handdoek. Spetter er een paar druppels water op en veeg over de gesloten ogen van de baby om de kleur ogen van het pasgeboren kleintje te ontdekken. De haarkleur van een baby verandert vaak na een tijdje. Deze kleine waterbaby is daarop geen uitzondering. De haarkleur verandert als deze in contact komt met water. Naast badderen, houdt de baby ook van drinken uit het flesje. Dat is zo leuk. Als de pop een plasje doet, verandert de luier van kleur of verschijnt er een bedeltje die je kunt vastmaken aan de armband. Los dan de eend op in water om een shirt voor BaBY born Surprise te onthullen. 
  
•    BABY born Surprise 
•    Om mee te spelen en verzamelen 
•    Met drink- en toiletfunctie, inclusief magische luier 
•    Afwisselend (rollen) spel met BABY born stimuleert de verbeelding en is een bewezen ondersteuning van sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie 
 
BABY born Surprise Badverrassing met pop en badkuip. Inclusief verschoningsmat, 2 luiers, 1 flesje, 1 armband met bedeltje en shirt.