Webshop » Alle producten » LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Angles

LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Angles

000.002.342 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Angles
000.002.342 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Angles000.002.342 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Angles000.002.342 LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Angles

€ 32,95

Beschikbaar

Aantal  
LOL L.O.L. Surprise OMG Lights doll Angles

OMG! Wij zussen nodigen al onze fantastische B.B.'s uit voor het evenement van het seizoen. Het is licht, camera, mode als we het neon-tapijt raken in onze stoutste en helderste looks. Maak je klaar om te gloeien, want wanneer de zwarte lichten toeslaan, zullen we schandalige, gloeiende verrassingen onthullen. 
Unbox L.O.L. Verrassing! OMG. Lights doll - Angles - met 15 verrassingen. Kunst is haar primaire en ze houdt ervan alles vanuit een nieuwe invalshoek te nemen. Ze heeft prachtige functies, mooi haar en haar eigen fantastische stijl. Ze is de grote zus van favoriete favoriet L.O.L. Verrassing! karakter, Shapes, en ze komt met een totaal unieke unboxing-ervaring. Schuif het pakket uit elkaar voor een verrassende onthulling - het beeld van Angles verandert van zwart en wit in kleur. 
Onthul Angles, draag haar geometrische outfit en toon stopschoenen. Pak haar fantastische kledingzak uit om een ​​andere mode te onthullen en open haar hoedendoos om haar accessoires te vinden. Laat haar poseren om haar te laten zien op haar meegeleverde poppenstandaard. Het pakket wordt een herbruikbare speelruimte voor Angles om haar spullen te stutten.