Webshop » Alle producten » Barbie Celebration doll

Barbie Celebration doll

000.001.630 Barbie Celebration doll
000.001.630 Barbie Celebration doll000.001.630 Barbie Celebration doll000.001.630 Barbie Celebration doll000.001.630 Barbie Celebration doll

€ 59,95 € 34,95

Beschikbaar

Aantal  
Barbie Celebration-pop heeft een lieve uitstraling en aanpasbare verpakking om je te helpen een speciaal iemand te vieren. Deze verzamelbare Barbie-pop is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid - schrijf een gepersonaliseerde notitie op het pakket en voeg de laatste hand aan leuke pictogramstickers. Barbie Celebration-pop draagt ​​een gewaagde, asymmetrische jurk geïnspireerd op het universele symbool van vriendschap - het rode hart. Chique details, zoals hartvormige zonnebrillen en rode stiletto's maken de look af. Vier een speciaal iemand - vertel hem dat je van hem houdt, dat je aan hem denkt of feliciteer hem met de Barbie Celebration-pop! Afhankelijk van beschikbaarheid. Kleuren en decoraties kunnen variëren. 
  
Vier iemand speciaal met de Barbie Celebration-pop. 
Met de aanpasbare verpakking kun je een persoonlijke notitie achterlaten en de laatste hand leggen aan leuke pictogramstickers. 
Barbiepop draagt ​​een leuke, asymmetrische jurk geïnspireerd op het universele symbool van vriendschap - het rode hart. 
Chique, hartvormige zonnebril en rode stiletto's maken de look compleet. 
Een op het hart geïnspireerde look en aanpasbare verpakking maakt de Barbie Celebration-pop het perfecte gepersonaliseerde geschenk voor elke gelegenheid. 
 
# FXC74