Webshop » Alle producten » Barbie Signature viert Dia de Muertos

Barbie Signature viert Dia de Muertos

000.001.620 Barbie Signature viert Dia de Muertos
000.001.620 Barbie Signature viert Dia de Muertos000.001.620 Barbie Signature viert Dia de Muertos000.001.620 Barbie Signature viert Dia de Muertos

€ 179,95

Uitverkocht

Barbie Signature viert Dia de Muertos 
 
Van Allen Voivod 
 
Día de Muertos (Spaans voor "Dag van de Doden") is een aloude vakantie waarin families en vrienden samenkomen om het leven van hun overleden dierbaren te vieren. De Barbie Día de Muertos-pop eert de tradities en symbolen die vaak worden gezien tijdens deze jaarlijkse gelegenheid! 
Día de Muertos vindt plaats op 1 en 2 november en valt samen met de vieringen van Allerheiligen en Allerzielen. Deze kleurrijke en levendige vakantie is gevuld met muziek, eten, snoep, aanbiedingen en bloemen. Terwijl de Barbie Doll Día de Muertos is geïnspireerd op de moderne versie van dit feest, heeft de traditie wortels die duizenden jaren teruggaan. 
De lange, gegolfde, geborduurde jurk van Barbie is verfraaid met hart- en vlinderdetails. De vlinders zijn niet alleen een symbool van dood en wedergeboorte, maar ook een verwijzing naar een ander jaarlijks evenement. Elk jaar komen, samen met de viering van Día de Muertos, honderden miljoenen monarchvlinders aan in Mexico, aan het einde van hun seizoensgebonden migratie. Velen beschouwen deze vlinders als de zielen van hun overleden dierbaren vertegenwoordigen of bevatten. 
Een ander uniek kenmerk dat je zult opvallen is het gezicht van de Barbie®-pop, dat is geschilderd in een traditioneel schedelontwerp. De gestileerde calavera (schedel) afbeelding is een ander kleurrijk onderdeel van dit jaarlijkse feest, waarbij mensen van alle leeftijden hun gezichten laten schilderen of ingewikkeld gedetailleerde schedelmaskers dragen. Barbie®-pop draagt ​​ook een kroon met monarchvlinders en heldere goudsbloemen - bloemen die vaak naast ofenda's (offergaven) op altaren (altaren) worden geplaatst, speciaal gemaakt voor de gelegenheid ter ere van de overledenen. 
De speciaal ontworpen verpakking maakt de Barbie Día de Muertos-pop perfect voor uitstallingen en geschenken. Als u de pop uit de verpakking haalt, vindt u een poppenstandaard om te helpen met haar display, evenals een certificaat van echtheid voor deze Black Label-pop. Ga nu naar de online shop om haar te krijgen en we hopen dat Barbie Día de Muertos Doll een gekoesterde traditie voor je feest wordt!